"ЗАВЖДИ СУЧАСНИЙ ШЕВЧЕНКО" - у бібліотеці вшанували Кобзаря

 До 209-річниці  з дня народження Тараса Григоровича Шевченка завідувачка бібліотеки-філії 3 Благодатного Іванна Білішук підготувала презентацію "Завжди сучасний Шевченко" в рамках тематичного заходу селищного Будинку культури, розповіла цікаві факти з життя Кобзаря та презентувала виставку літератури. 



Відкриваючи в Шевченкові все більше земного, людяного, ми дедалі глибше осягаємо його геніальність, наближаємося до пізнання філософії його впливу на долю України. По життю поета вело велике почуття любові, окрилювало, надихало на творчість.                

 Безперечно, Шевченко - духовний символ України, наш великий сучасник. до нових і нових поколінь він приходить разом із усвідомленням ними дійсності. Із дитячих літ, неначе святе писання, убираємо ми в душу його полум'яні пророчі рядки. Великий Кобзар і сьогодні незримо присутній у нашому житті, звертається до нас усіх зі своїми безсмертними думами.

Також у книгозбірні у рамках проєкту «Memory Craft», який представляє ГО «Валентність Переосмислення»  за підтримки Alight, відбулася інформхвилинка "Тарасове перо". 





Коментарі